Navigation Menu+

Despre mine – hai sa ne cunoastem!

Posted on Dec 18, 2018 by in RO | 0 comments

bine ai venit

Salutare,

Inainte de a trece la orice altceva poate ar fi o idee buna sa facem cunostinta! Avand in vedere ca am avut partea mea de interviuri, stiu ca una dintre cele mai aiurea intrebari (chiar urmatoarea pe lista dupa “care este salarul pe care ti-l doresti”) pe care le poti primi vreodata este “Spune-ne ceva despre tine”. Si in momentul in care sunt intrebata chestia asta mereu stau si ma gandesc “ok, ce vrei sa afli de fapt cu aceasta intrebare? Care dintre experientele mele chiar te intereseaza? Chiar vrei sa afli lucruri despre mine sau pur si simplu doresti sa enumar toate locurile de munca anterioare?” Si in majoritatea cazurilor raspunsul corect este cel din urma.

Astfel, hai sa incercam sa eliminam toata prefacatoria asta si sa trecem la treaba. Sunt Timi, momentan 26 de ani (insa ma indrept cu pasi rapizi spre bantuita varsta de 27), sunt pasionata de citit, de la o varsta foarte frageda, si de scris. Sunt mare fana natura, plimbari in natura si drumetii montane. Apreciez un film bun sau un serial ce te pune pe ganduri si muzica ce imi vorbeste intr-un fel sau altul. Deci, in mare, sunt cam ca si tine daca stam sa ne gandim.

Acum probabil stai sa te gandesti “De ce ai incepe propriul blog cand literalmente aproape toata lumea are un blog in zilele noastre?” Intr-adevar, asta poate fi adevarat si este chiar intimidant sa vezi numarul de oameni care isi expun povestile si gandurile intr-un mod extraordinar in mediul online. Insa stii care e faza? Cu totii avem experiente diferite in fundal. Si de multe ori m-am regasit in situatia de a citi de pe un blog mega faimos, o poveste extraordinara si totusi sa nu ma regasesc in acele cuvinte in vreun fel.

Astfel, exista posibilitatea ca blogul meu sa nu vorbeasca la mii de oameni (insa totusi apreciaza ce goluri am) insa daca iti spune ceva tie, personal, daca blogul meu te inspira in vreun fel sau altul, scopul meu este atins. Este vorba de comunicare, este vorba de a fi capabili sa impartasim experiente unice, intr-o maniera personala. Astfel, daca crezi ca te poate interesa asa ceva, putem deveni blog buddies (daca asta e o “chestie”).

Si din nou, intentia mea nu este doar de a scrie despre experiente de calatorie (desi doresc sa ajung in acel moment al vietii in care fiecare weekend ma va gasi in alta parte) ci despre “intreaga experienta”. Asta inseamna ca in timpul unei calatorii poate te apuci sa citesti o carte sau descoperi o trupa noua sau vreo traditie care te lasa cu gura cascata samd. Astfel, nu vreau ca blogul sa fie de tipul “Deci am luat un bus care m-a dus din punctul A in punctul B si apoi am baut o cafea la acest local si…” Intelegi unde bat?

A calatori inseamna o experienta complexa care trebuie impartasita ca atare!

Sunt mereu deschisa si dornica sa aud feedback-ul vostru s isa incepem aceasta calatorie impreuna! Spor la citit!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest